Електроімпульс Львів
5.0
На основі 41 відгуків
працює на Facebook
Julia Liahovych
Julia Liahovych
2022-04-19T19:03:27+0000
Швидко, якісно, професіонали своєї справи)
Yuriy Kurylyak
Yuriy Kurylyak
2022-03-25T21:20:22+0000
Дуже хороша робота. Швидко і по помірних цінах
Yaryna Balnova
Yaryna Balnova
2022-02-17T14:34:01+0000
Дуже дякуємо хлопцям за гарну роботу! Все якісно і швидко!
Максим Косов
Максим Косов
2022-02-04T06:01:51+0000
Роботи були виконані швидко та якісно.
Myroslava Pryshlyak
Myroslava Pryshlyak
2022-01-11T15:04:16+0000
Хочу подякувати хлопцям за їхню перфектну роботу! Була прокладена електрика у приватному будинку на 200 кв.м все виконано чітко акуратно і швидко! Молодці! Рекомендуємо 1000%
Olha Hlek
Olha Hlek
2021-12-17T20:16:45+0000
Рекомендую! Хлопці дуже ввічливі та професійні! Працюють охайно! Сьогодні закінчили наш котедж. Особисто я, буду рекомендувати усім знайомим! Дуже дякую!
Mary Mii
Mary Mii
2021-11-30T16:45:11+0000
Дуже рекомендую.Робота виконана швидко,якісно і дуже акуратноЦіни лояльні , якість на вищому рівні
Dmytro Staroshchak
Dmytro Staroshchak
2021-11-19T14:12:54+0000
Дякую за якісно виконану роботу! Особливо хочу відзначити швидкість виконання та гарну комунікацію/співпрацю!
Maryana Kutsalaba
Maryana Kutsalaba
2021-10-17T15:54:42+0000
Щиро дякую Електроімпульсу😉за виконану роботу. Ви професіонали своєї справи. Дякую за Ваш підхід до роботи, за поради, за оперативність, за комунікацію.Із задоволенням буду рекомендувати Вас.
Yaroslav Yosypchuk
Yaroslav Yosypchuk
2021-10-08T17:48:54+0000
Професіонали свого діла👍🏻 Чітко прорахували вартість робіт по дизайн проекту, роботу виконали швидко, якісно та дуже акуратно👍🏻 Рекомендую всім кому потрібні дійсно хороші електрики які знають свою справу🙂⚡️
Pyvovarnyk Vasyl
Pyvovarnyk Vasyl
2021-09-15T05:48:38+0000
👍хороші електрики.Рекомендую
Андрій Іванюк
Андрій Іванюк
2021-09-14T16:19:04+0000
Швидко і доступно відповіли на мій запит. Все детально пояснили. В результаті скористався послугами фірми, чим дуже задоволений. Все зробили в короткі терміни, якісно і за доступною ціною. Рекомендую до співпраці.
Николай Левченко
Николай Левченко
2021-09-08T17:57:01+0000
Непростий проект хлопці зробили швидко, професійно з оперативним узгодженням змін проекту з замовником. Вподообайка та рекомендація.
Oleg Savka
Oleg Savka
2021-09-08T14:02:26+0000
Швидко, якісно, акуратно зробили згідно проекту за розумні гроші Підказали що варто робити, чого не потрібно, як робити краще, чим зекономили кошти на роботі і матеріалах, кабелю пішло менше ніж було потрібно
Олег Шпай
Олег Шпай
2021-09-07T17:24:47+0000
Робота виконана дуже якісно, швидко, професійно та за помірні ціни! Підсказали, порадили як краще. Хлопці знають свою справу. Дуже дякую! Рекомендую!
Aleksandr Lipko
Aleksandr Lipko
2021-08-14T13:25:32+0000
Дякую за виконану роботу!!Тарас та Роман виконали професійно свою роботу, дуже швидко і акуратно.Рекомендую!
Ігор Квас
Ігор Квас
2021-08-14T05:09:34+0000
Все просто чудово. Робота виконана якісно, швидко, професійно. Тарас, Василь, Ігор професіонали своєї справи. Ціни приємно дивують, роботою задоволений. РЕКОМЕНДУЮ.
Юля Козіна
Юля Козіна
2021-08-07T15:32:15+0000
Хлопці молодці! Роботу роблять швидко, якісно і чисто. Рекомендую! 👍
Sofia Biluk
Sofia Biluk
2021-07-27T19:20:45+0000
Велике дякую хлопцям-професіоналам! Роботою задоволені! Бажаю подальшого процвітання!
Marian Mazurak
Marian Mazurak
2021-06-23T20:11:32+0000
Професіонали своєї справи. Дуже хороша комунікація з клієнтом. дякую за слушні поради, та за якісно виконану роботу.Успіхів
Khrystyna Buchak
Khrystyna Buchak
2021-06-19T16:05:36+0000
Роботи виконано з якісних матеріалів, сподобався термін виконання робіт .дуже акуратні майстри 👍
Микола Хижук
Микола Хижук
2021-05-21T10:55:25+0000
ЖК «Місто Трав» роботу виконали швидко і якісно!!! А саме головне за розумну вартість!!! Загалом роботи тривали неповних 2 дні.
Safonov Volodymyr
Safonov Volodymyr
2021-03-29T09:13:11+0000
Блискавична швидкість, майстерна якість, лого та назва повністю відповідає. Команда злагоджено працює та головне дослухається до замовника, сприяє у найкращому втіленні ідеї. Електроімпульс-круті. Раджу!
Володимир Грималівський
Володимир Грималівський
2021-01-29T18:10:59+0000
Ви молодці!!!! Все на відмінно!!!
Andriy Hural
Andriy Hural
2021-01-03T20:16:03+0000
Професійно, якісно і швидко. Співпраця з компанією сподобалась від першої хвилини, коли відправив запит. Вже до вечора був готовий кошторис робіт та узгоджено дату і час виконання замовлення. Окрема подяка за клієнтоорієнтованість: спеціалісти компанії надавали вичерпну консультацію з питань, які мене цікавили, проводили робочі зустрічі у час і місці, зручному для замовника, завжди швидко відповідали на запити. Щиро рекомендую Електроімпульс! Звертайтесь, вони професіонали!
Andrii Mytsak
Andrii Mytsak
2020-12-02T18:22:51+0000
Дуже задоволений якістю та термінами роботи. Хлопці професіонали своєї справи, запропонували багато слушних рішень. Вартісь приємно здивувала.Однозначно рекомендую!
Ivan Feday
Ivan Feday
2020-11-09T17:43:34+0000
Хлопці працюють якісно та оперативно. Багато чого порадили, проконсультували щодо вибору матеріалів і приладів. Найголовніше, що вони не нав'язливі(нема 100 дзвінків на день), самі знають що потрібно, одним словом професіонали.
Kateryna Hirna
Kateryna Hirna
2020-10-30T11:13:15+0000
Дуже задоволені роботою: і якістю, і швидкістю, і порадами, як зробити краще. Тарас і колеги не тільки добре все зробили, а й залишили перелік робіт і схему підключення всього з детальним прорахунком скільки точок потрібно буде встановити після ремонту. Рекомендую!
Андрій Скібчик
Андрій Скібчик
2020-10-05T11:14:00+0000
Хлопці професіонали у своїй справі! Встановили та підключили щиток у квартирі всього за декілька годин.Однозначно рекомендую!!!
Mariya Matsko
Mariya Matsko
2020-09-02T06:49:04+0000
Дуже задовололена командою професіоналів. Працюють дуже швидко, якісно й ефективно. Враховують всі побажання + дають корисні поради. Рекомендую Всім!!!
Олег Мартушевський
Олег Мартушевський
2020-07-30T18:59:49+0000
Замовили в хлопців проведення електрики. Розрахунок провели одразу на обєкті та швидко приступили до роботи. Дуже сподобалась якість роботи, відповідальність та оперативність. Всім рекомендую і однозначно звернувся б ще раз!👍👍👍
Тарас Бакальський
Тарас Бакальський
2020-07-23T19:54:52+0000
Швидко, якісно,за доступною ціною.Однозначно рекомендую.
Andriy Shyfer
Andriy Shyfer
2020-07-16T15:45:25+0000
Задоволений роботою на 100%Якісно складений кошторис...Швидкий професіоналізм вищого ґатунку РЕКОМЕНДУЮ!!!
Nazariy Kuzmyak
Nazariy Kuzmyak
2020-06-18T14:43:56+0000
Дякую хлопцям за гарну роботу!Врахували всі побажання, внесли потрібні корективиі без лишніх розмов все реалізували.Рекомендую!
Khrystyna Lisna
Khrystyna Lisna
2020-06-13T07:04:18+0000
Хочу залишити позитивний відгук, оскільки хлопці великі молодці і свою справу знають. Все виконано в найкоротші терміни, чітко і без запізнень. Багато підкажуть,бо я не дуже добре до кінця розуміла що потрібно, розбираються в кресленнях ☺️ ,що не мало важливо,коли скинули схему кухні. Всі кабелі рівненькі,все рівно виміряно,це точно для перфекціоністів проводять роботи)Спершу приїхали безкоштовно подивились і вже через 40 хв у нас був кошторис,ціни приємні і в кінцевому результаті більше не вийшло, хлопці все порахували так, що більше ми не переплатили,хоча я ще добавила точки коли вже хлопці починали робити ☺️Одним словом кому потрібно хороших і відповідальних електриків,то я рекомендую хлопців з Електроімпульсу. Попереду у нас ще один об'єкт і я однозначно буду працювати з ними ще.Залишилися позитивні враження від роботи і від спілкування.Хлопці ви молодців,ще раз щиро дякую 😉
Irina Haluschak
Irina Haluschak
2020-06-04T09:30:49+0000
Дуже задоволена роботою! Однокімнатну квартиру хлопці зробили скоріше, ніж за два дні. Рай перфекціоніста, все рівненько, чистенько і зрозуміло. Обов"язково скористаюся їхніми послугами ще раз, коли куплю ще одну квартиру) РЕКОМЕНДУЮ!
Svyatoslav Polovkovych
Svyatoslav Polovkovych
2020-05-29T16:56:09+0000
Задоволений роботою команди майстрів.Приємно мати справу з професіоналами.
Vadym Syngaievskyi
Vadym Syngaievskyi
2020-03-25T20:03:55+0000
Задоволений роботою хлопців. Швидке виконання, професійна консультація, підтримка проекта на стадії раціонального розташування електрообладнання. Так тримати . Рекомендую.
Юля Пиріг
Юля Пиріг
2020-03-18T08:10:42+0000
Швидка і якісна робота з врахуванням усіх побажань.Також плюсом є те, що всі матеріали можна придбати у майстрів за лояльними цінами, і не потрібно бігати по магазинам.
Наталія Стоцька
Наталія Стоцька
2020-03-12T07:42:57+0000
Дуже хороші.Швидко і все гарно роблять...рекомендую...
Наступні відгуки