Електроімпульс Львів
5.0
На основі 29 відгуків
працює на Facebook
Sofia Biluk
Sofia Biluk
2021-07-27T19:20:45+0000
Велике дякую хлопцям-професіоналам! Роботою задоволені! Бажаю подальшого процвітання!
Anya Kvasnytsya
Anya Kvasnytsya
2021-06-29T16:19:55+0000
Приємно писати позитивний відгук, особливо коли робота зроблена краще, ніж очікувалось. З майстрами дуже легко спілкуватись, а так буває, коли люди добре знають свою справу. Почали в обговорені терміни, терпіли і підстроювались під сварливих сусідів. Гарна робота за адекватну ціну. Бажаю вам чесних та адекватних замовників а також росту як фірма!
Marian Mazurak
Marian Mazurak
2021-06-23T20:11:32+0000
Професіонали своєї справи. Дуже хороша комунікація з клієнтом. дякую за слушні поради, та за якісно виконану роботу.Успіхів
Khrystyna Buchak
Khrystyna Buchak
2021-06-19T16:05:36+0000
Роботи виконано з якісних матеріалів, сподобався термін виконання робіт .дуже акуратні майстри 👍
Микола Хижук
Микола Хижук
2021-05-21T10:55:25+0000
ЖК «Місто Трав» роботу виконали швидко і якісно!!! А саме головне за розумну вартість!!! Загалом роботи тривали неповних 2 дні.
Андрій Ковтика
Андрій Ковтика
2021-04-20T19:41:53+0000
Дуже крутий підхід до роботи. Швидкість, якість, відповідальність щодо термінів початку та завершення робіт не часто зустрічаються в одній компанії. Однозначно рекомендую
Safonov Volodymyr
Safonov Volodymyr
2021-03-29T09:13:11+0000
Блискавична швидкість, майстерна якість, лого та назва повністю відповідає. Команда злагоджено працює та головне дослухається до замовника, сприяє у найкращому втіленні ідеї. Електроімпульс-круті. Раджу!
Андрій Лукашевич
Андрій Лукашевич
2021-02-26T16:21:37+0000
Професійна та компетентна команда, виконують свою роботу якісно, дуже акуратно і швидко. Задоволений ними як клієнт і як дизайнер інтер"єрів. Рекомендую
Володимир Грималівський
Володимир Грималівський
2021-01-29T18:10:59+0000
Ви молодці!!!! Все на відмінно!!!
Andriy Hural
Andriy Hural
2021-01-03T20:16:03+0000
Професійно, якісно і швидко. Співпраця з компанією сподобалась від першої хвилини, коли відправив запит. Вже до вечора був готовий кошторис робіт та узгоджено дату і час виконання замовлення. Окрема подяка за клієнтоорієнтованість: спеціалісти компанії надавали вичерпну консультацію з питань, які мене цікавили, проводили робочі зустрічі у час і місці, зручному для замовника, завжди швидко відповідали на запити. Щиро рекомендую Електроімпульс! Звертайтесь, вони професіонали!
Andrii Mytsak
Andrii Mytsak
2020-12-02T18:22:51+0000
Дуже задоволений якістю та термінами роботи. Хлопці професіонали своєї справи, запропонували багато слушних рішень. Вартісь приємно здивувала.Однозначно рекомендую!
Ivan Feday
Ivan Feday
2020-11-09T17:43:34+0000
Хлопці працюють якісно та оперативно. Багато чого порадили, проконсультували щодо вибору матеріалів і приладів. Найголовніше, що вони не нав'язливі(нема 100 дзвінків на день), самі знають що потрібно, одним словом професіонали.
Kateryna Hirna
Kateryna Hirna
2020-10-30T11:13:15+0000
Дуже задоволені роботою: і якістю, і швидкістю, і порадами, як зробити краще. Тарас і колеги не тільки добре все зробили, а й залишили перелік робіт і схему підключення всього з детальним прорахунком скільки точок потрібно буде встановити після ремонту. Рекомендую!
Андрій Скібчик
Андрій Скібчик
2020-10-05T11:14:00+0000
Хлопці професіонали у своїй справі! Встановили та підключили щиток у квартирі всього за декілька годин.Однозначно рекомендую!!!
Олег Бирка
Олег Бирка
2020-09-02T15:24:54+0000
Просто, швидко, професійно і чесно! Це перша команда, яка працювала в моєму циклі будівництва і підсумкова сума кошторису по завершенню робіт (УВАГА) - знизилась!!! Вперше зустрічаю таких людей, які не накручують і шукають виправдань чому щросла ціна, а все відкрито і прозоро прораховують, чесність і порядність - велика рідкість, щиро вдячний Вам! Розуміння з першого слова, професійна і практична! консультація, тренди в розміщенні всіх приладів, точок підключення, тощо, ну дуже сильна команда. Навіть якщо ви забули про розміщення чогось важливого в домі - вам нагадають про необхідність і це професійно і класно, особливо для «чайників».Так, просто рекомендую цю команду, якщо ви шукаєте профі.Ви справді круті, так тримати!ДЯКУЮ!
Mariya Matsko
Mariya Matsko
2020-09-02T06:49:04+0000
Дуже задовололена командою професіоналів. Працюють дуже швидко, якісно й ефективно. Враховують всі побажання + дають корисні поради. Рекомендую Всім!!!
Олег Мартушевський
Олег Мартушевський
2020-07-30T18:59:49+0000
Замовили в хлопців проведення електрики. Розрахунок провели одразу на обєкті та швидко приступили до роботи. Дуже сподобалась якість роботи, відповідальність та оперативність. Всім рекомендую і однозначно звернувся б ще раз!👍👍👍
Тарас Бакальський
Тарас Бакальський
2020-07-23T19:54:52+0000
Швидко, якісно,за доступною ціною.Однозначно рекомендую.
Andriy Shyfer
Andriy Shyfer
2020-07-16T15:45:25+0000
Задоволений роботою на 100%Якісно складений кошторис...Швидкий професіоналізм вищого ґатунку РЕКОМЕНДУЮ!!!
Nazariy Kuzmyak
Nazariy Kuzmyak
2020-06-18T14:43:56+0000
Дякую хлопцям за гарну роботу!Врахували всі побажання, внесли потрібні корективиі без лишніх розмов все реалізували.Рекомендую!
Khrystyna Lisna
Khrystyna Lisna
2020-06-13T07:04:18+0000
Хочу залишити позитивний відгук, оскільки хлопці великі молодці і свою справу знають. Все виконано в найкоротші терміни, чітко і без запізнень. Багато підкажуть,бо я не дуже добре до кінця розуміла що потрібно, розбираються в кресленнях ☺️ ,що не мало важливо,коли скинули схему кухні. Всі кабелі рівненькі,все рівно виміряно,це точно для перфекціоністів проводять роботи)Спершу приїхали безкоштовно подивились і вже через 40 хв у нас був кошторис,ціни приємні і в кінцевому результаті більше не вийшло, хлопці все порахували так, що більше ми не переплатили,хоча я ще добавила точки коли вже хлопці починали робити ☺️Одним словом кому потрібно хороших і відповідальних електриків,то я рекомендую хлопців з Електроімпульсу. Попереду у нас ще один об'єкт і я однозначно буду працювати з ними ще.Залишилися позитивні враження від роботи і від спілкування.Хлопці ви молодців,ще раз щиро дякую 😉
Irina Haluschak
Irina Haluschak
2020-06-04T09:30:49+0000
Дуже задоволена роботою! Однокімнатну квартиру хлопці зробили скоріше, ніж за два дні. Рай перфекціоніста, все рівненько, чистенько і зрозуміло. Обов"язково скористаюся їхніми послугами ще раз, коли куплю ще одну квартиру) РЕКОМЕНДУЮ!
Svyatoslav Polovkovych
Svyatoslav Polovkovych
2020-05-29T16:56:09+0000
Задоволений роботою команди майстрів.Приємно мати справу з професіоналами.
Dmitry Mironov
Dmitry Mironov
2020-05-26T15:14:51+0000
Знайшов хлопців по оголошенню на під'їзді. Зайшов на сторінку у фейсбуці. Отримав усю потрібну інформацію. Проекту не було, хлопці сказали що можуть приїхати та безкоштовно усе з нами порухувати. Приїхали вчасно. За годину часу ми вже мали попередьний кошторис з нашими побажаннями. Через декілька днів як і було узгоджено приїхали. Зробили усе у два рази швидше ніж домовлялись.Приємній бонус я отримаю усе в електронному вигляді. Ціна і якість на вищому рівні. Дякую хлопці будемо працювати й далі.
Mike Hrembovskyi
Mike Hrembovskyi
2020-05-20T05:31:30+0000
Роботу виконали швидко і якісно, за собою прибрали. Також, дуже зручно, що можна всі матеріали у них придбати по нормальним цінам. Рекомендую.
Stas Turansky
Stas Turansky
2020-04-03T17:35:12+0000
Обратился со стороны, по обявлению. Работали по проекту от дизайнеров-проектировщиков. Парни оказались толковые, прикинули смету, обсудили детали и пожелания, сделали в оговоренный срок, в рамках оговоренных цен и бюджета. Остались приятные впечатления. Спасибо за работу.
Vadym Syngaievskyi
Vadym Syngaievskyi
2020-03-25T20:03:55+0000
Задоволений роботою хлопців. Швидке виконання, професійна консультація, підтримка проекта на стадії раціонального розташування електрообладнання. Так тримати . Рекомендую.
Юля Пиріг
Юля Пиріг
2020-03-18T08:10:42+0000
Швидка і якісна робота з врахуванням усіх побажань.Також плюсом є те, що всі матеріали можна придбати у майстрів за лояльними цінами, і не потрібно бігати по магазинам.
Наталія Стоцька
Наталія Стоцька
2020-03-12T07:42:57+0000
Дуже хороші.Швидко і все гарно роблять...рекомендую...
Юра Олексишин
Юра Олексишин
2020-02-24T18:58:21+0000
Майстри із даної організації дуже швидко та якісно зробили свою роботу, супер!
Наступні відгуки